Hollandse Herder : Hollandse Herdershond, langhaar : Ze had geen boodschap aan het bezoek van deze prachtige hollandse herder met indrukwekkende naam.

Hollandse Herder : Hollandse Herdershond, langhaar : Ze had geen boodschap aan het bezoek van deze prachtige hollandse herder met indrukwekkende naam.. Home » hondenrassen » hollandse herder de hollandse herder is een levendig, atletisch, alert en intelligent ras en heeft zijn herdersinstinct behouden waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld. De oorsprong ligt op het platteland. Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en onze andere hond hollandse herder heloise bobbie met frasnay's flair legt haar examen af en slaagt. Dutch shepherd hollandse herder on day off. Hollandse herder, dutch shepherd, holländischer schäferhund, dutch shepherd dog, herdershonde

Home » hondenrassen » hollandse herder de hollandse herder is een levendig, atletisch, alert en intelligent ras en heeft zijn herdersinstinct behouden waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld. Chouffe en chita mauritsstraat 24 * 2751 bt moerkapelle (gemeente zuidplas) website van langhaar hollandse herders, met als doel promotie van het ras. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras! Hollandse herder, dutch shepherd, holländischer schäferhund, dutch shepherd dog, herdershonde Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit.

Hollandse Herder - Alles wat je moet weten over dit hondenras!
Hollandse Herder - Alles wat je moet weten over dit hondenras! from hondenpassie.nl
De hollandse herdershond werkt graag samen met de baas en hij voert een taak die hem wordt opgedragen zelfstandig uit. De oorsprong ligt op het platteland. De hollandse herdershond (kortweg hollandse herder) werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. Het is een uitstekende verdediger van huis en haard en zeer trouw aan het gezin. De nhc houdt gegevens van hollandse herders bij in de centrale administratie (ca). Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam. Welkom op onze website over de hollandse herder! Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit.

In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig.

De nhc houdt gegevens van hollandse herders bij in de centrale administratie (ca). Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op 'verboden gebied' graasden. Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en amtrainingkennels knpv police dog 1 424 with honor x hollandse herder female betsie brn. De hollandse herdershond is één van de negen nederlandse hondenrassen en behoort tot de authentieke landbouwhuisdierrassen van ons land. De hollandse herdershond werkt graag samen met de baas en hij voert een taak die hem wordt opgedragen zelfstandig uit. In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig. Heb jij een hollandse herder of zou je er één willen nemen? De oorsprong ligt op het platteland. See more of hollandse herder kennel 'of the brave brindles' on facebook. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! Chouffe en chita mauritsstraat 24 * 2751 bt moerkapelle (gemeente zuidplas) website van langhaar hollandse herders, met als doel promotie van het ras. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras!

De hollandse herdershond is één van de negen nederlandse hondenrassen en behoort tot de authentieke landbouwhuisdierrassen van ons land. In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig. De hollandse herdershond werkt graag samen met de baas en hij voert een taak die hem wordt opgedragen zelfstandig uit. De hollandse herder is een ras dat al sinds de 19e eeuw bestaat. Welkom op onze website over de hollandse herder!

Hondenrassen - Hollandse Herder Korthaar
Hondenrassen - Hollandse Herder Korthaar from www.puppyplaats.nl
Dutch shepherd hollandse herder on day off. De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de. De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong. Het is een uitstekende verdediger van huis en haard en zeer trouw aan het gezin. Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam. Eerst eens wat over onszelf: Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en onze andere hond hollandse herder heloise bobbie met frasnay's flair legt haar examen af en slaagt. Dat rond ongeveer in 1900 al op duizenden.

Dutch shepherd hollandse herder on day off.

Eerst eens wat over onszelf: De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland. Heb jij een hollandse herder of zou je er één willen nemen? In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig. De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is. De nhc houdt gegevens van hollandse herders bij in de centrale administratie (ca). Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op 'verboden gebied' graasden. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras! De hollandse herdershond is één van de negen nederlandse hondenrassen en behoort tot de authentieke landbouwhuisdierrassen van ons land. De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! Bekijk meer ideeën over herder, holland, herdershond. Helaas kan het zijn dat u door omstandigheden uw hond moet herplaatsten.

De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong. See more of hollandse herder kennel 'of the brave brindles' on facebook. Heb jij een hollandse herder of zou je er één willen nemen? In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig. De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de.

Hollandse Herder kennel met Strepen
Hollandse Herder kennel met Strepen from www.streepjes.com
Eerst eens wat over onszelf: Home » hondenrassen » hollandse herder de hollandse herder is een levendig, atletisch, alert en intelligent ras en heeft zijn herdersinstinct behouden waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld. Ze had geen boodschap aan het bezoek van deze prachtige hollandse herder met indrukwekkende naam. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit. De hollandse herder is een ras dat al sinds de 19e eeuw bestaat. De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is. De oorsprong ligt op het platteland. Vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een hollandse herder leerde kennen.

De hollandse herdershond werkt graag samen met de baas en hij voert een taak die hem wordt opgedragen zelfstandig uit.

De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland. De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is. Dat rond ongeveer in 1900 al op duizenden. Chouffe en chita mauritsstraat 24 * 2751 bt moerkapelle (gemeente zuidplas) website van langhaar hollandse herders, met als doel promotie van het ras. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de. De hollandse herder is ontstaan in nederland en daar voor het eerst ontdekt. Bekijk meer ideeën over herder, holland, herdershond. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong. De hollandse herdershond (kortweg hollandse herder) werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. Helaas kan het zijn dat u door omstandigheden uw hond moet herplaatsten.

Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! holland. De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook